BINDWEEFSELMASSAGE

De cosmetische bindweefselmassage heeft een preventieve en cosmetisch verbeterende functie. Het doel van de cosmetische bindweefselmassage is het verbeteren van de doorbloeding, een meer egale huidteint, een stralende huid, de huidconditie en verjonging van de huidstructuur.

Het lichaam bestaat uit verschillende soorten bindweefsel. Bindweefsel bevindt zich in het bot, onder de huid, kraakbeen, vetweefsel, en tussen de organen. De bindweefselmassage wordt uitgevoerd in het onderhuids bindweefsel. Door het bindweefsel los te maken activeer je de fibroblasten tot aanzetting en aanmaak van collageen en daarmee versteviging en elasticiteit van de huid en een verbeterde doorbloeding, waardoor de huid beter in staat is voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren.  Een slechte doorbloeding veroorzaakt daarentegen rimpels, verklevingen en acne.

De massage start op de bovenkant van de rug en daarna in het gelaat. Het zenuwstelsel staat in verbinding en heeft invloed op de huidconditie.

Behandeltijd: ca 50 minuten

Menu