KLASSIEKE GEZICHTSBEHANDELING

Behandeltijd: ca 60 minuten

  Oppervlakte reiniging
  Skinscrubber
Dieptereiniging met stoom
  Modelleren wenkbrauwen
  Gelaatsmassage
Masker
Serum
 Dagverzorging

AGELESS (ANTI-AGING)

Geschikt voor vermindering fijne lijntjes en rimpels om de jeugdige huid te herstellen

Anti- aging  Verjongen  Age later

De ageless lijn bevat een mix van AHA’s, nutripeptiden, retinols, lightning
ingrediënten en antioxidanten om een jonger uitziende huid te creëren. De producten zijn gericht op huidveroudering, zonschade, pigmentvlekken, een doffe teint of vermoeide structuur. Deze effectieve behandeling vermindert de fijne lijntjes en dient ter preventie van fijne lijntjes, rimpels, andere tekenen van huidveroudering en voor schade van buitenaf.

CLEARCELL (ACNE)

Geschikt voor Acne gevoelige en de vette huid

Genezen  Verhelderen  Herstellen

Een huidverzorgingslijn gericht op acne, het verminderen van ontstekingen, verwijderen van overtollig talg en het zuiveren van de poriën.  Deze huidverzorgingslijn bestaat uit effectieve acne bestrijdingsingrediënten, salicylzuur en glycolzuur en krachtige plantaardige ontstekingsremmers om onzuiverheden doelgericht te verwijderen.

ORMEDIC (ORGANISCH)

Geschikt voor alle huidtypen

Verzachten  Balanceren  Organisch

De producten uit de Ormedic lijn zijn ontwikkeld door artsen, dermatologen en huidspecialisten. De filosofie is de huidgezondheid op natuurlijke wijze in balans brengen met de zuiverste biologische botanische ingrediënten en antioxidanten, zonder het gebruik van chemicaliën, zuren of parabenen. De combinatie van Japanse groene thee, peptiden en aloë vera zorgen voor een stralende egale huid.

VITAL C

Geschikt voor  Alle huidtypen, droge / gedehydrateerde, gevoelige en rosacea huid.

Hydrateren  Voeden  Revitaliseren

De mix van natuurlijke botanische ingrediënten, en hoge concentraties antioxidanten waaruit deze productlijn bestaat zorgen voor bescherming en voeding van de huid op een zachte en gezonde manier om zo de huid te helpen verbeteren en herstellen.

ILUMA (PIGMENT)

Geschikt voor  pigment te egaliseren, ophelderen en de huid te laten stralen.

Egaliseren  Oplichten  Kalmeren

De productlijn Iluma is ontwikkeld door plastisch chirurgen. De producten bestaan uit de nieuwste generatie krachtige lightening ingrediënten gericht op het verminderen van oneffenheden, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken, waardoor de huid weer zal stralen.

Menu