IMAGE SKINCARE PEELINGS

Image Skincare biedt voor iedere huidconditie een peeling. De peelings zijn opgebouwd uit een basis van organische aloe vera gecombineerd met effectieve bestanddelen ter verbetering van de betreffende huidindicatie. De peelings van IMAGE Skincare werken celvernieuwend en huidverjongend.
Ter versterking of verzachting worden er enhancers toegevoegd aan de peeling.

Deze enhancers zijn door Image Skincare samengesteld als extra toevoeging om een nog beter resultaat te kunnen bereiken.

De peelings zijn gericht op acne, anti- aging, pigmentatie, of een gericht op het verbeteren van de algehele huidconditie. Een peeling is ook een mooie aanvullende behandeling op microdermabrasie. De peelings kunnen worden toegepast op het gelaat, hals en décolleté.

Bij een peeling worden de dode huidcellen verwijdert zodat de huid weer een gezonde en frisse uitstraling krijgt.

IMAGE PEEL ACNE LIFT

Geschikt voor: Acne, vette huid, huidveroudering

Een mix van glycolzuur en salicylzuur met beschermende ingrediënten om effectief verschillende acne gradaties te behandelen.

IMAGE PEEL LIGHTNING LIFT

Geschikt voor: Pigmentatie, anti-aging, droge/ gedehydrateerde huid, ongelijkmatige huidteint, ouderdomsvlekken, roodheid gevoelige huid.

Deze peeling bestaat uit een mix van Kojic Acid en een cocktail van oplichtende ingrediënten die ervoor zorgen dat pigmentvlekken minder zichtbaar worden.

IMAGE PEEL THE SIGNATURE FACELIFT

Geschikt voor:  alle huidtypen, vooral gevoelige huid, roodheid, droge/gedehydrateerde huid, rokershuid, vermoeide doffe huid, vette / acne huid.

Een resultaatgerichte Vitamine C en enzym peeling geschikt voor ieder huidtype. De ideale peeling als aanvulling op een microdermabrasie behandeling. De peeling bestaat uit een hoge hoeveelheid vitamine C dat zorgt voor een frisse egale uitstraling en een mix van glycolzuur en retinol gericht op celvernieuwing.

IMAGE PEEL WRINKLE LIFT

Geschikt voor: alle huidtypen, anti-aging, rimpels, grove huidstructuur, ongelijkmatige huidteint, rokershuid, vermoeide doffe huid, vette / acne huid.

Een mix van glycolzuur en retinol dat celvernieuwing stimuleert. Retinol is een vorm van vitamine A ter preventie van rimpels, fijne lijntjes, acne en pigmentvlekken. Na deze peeling zal de huid een fijnere structuur hebben, zijn poriën verfijnd en rimpels en fijne lijntjes minder zichtbaar.

DE BEHANDELING

Behandeltijd: ca 60 minuten

  • Intake
  • Oppervlakte reiniging / ontvetten
  • Peeling / masker opbouw meerdere lagen
  • Neutralisatie
  • Na reiniging
  • Dagverzorging
  • SPF bescherming
KUURVERBAND

Na de eerste behandeling zal de huid zich vernieuwen en een frissere uitstraling hebben.

Voor een optimaal resultaat is een peeling in kuurverband aan te raden in combinatie met het thuisgebruik van IMAGE Skincare producten aangepast op uw huid behoefte.

TARIEF

De kosten voor een Image Skincare peeling zijn € 75,00.

Menu