Beautysalon Yourzz is altijd opzoek naar de meest innovatieve technieken en beste medische producten om jou te helpen aan een droomhuid. Wij zoeken dergelijke ontwikkelingen op de medisch-cosmetische markt altijd zelfstandig uit.

Beautysalon Yourzz is dan ook super enthousiast om jullie een nieuw merk te introduceren die huidverbetering naar een hoger level tilt op medisch-cosmetische, resultaatgerichte en zeer kwalitatieve wijze!

Mesoestetic is een medisch-cosmetisch merk die speciaal ontwikkeld is voor de betere huidklinieken, staat momenteel aan kop in de sector van de geavanceerde medisch-cosmetische huidverzorging en is daarmee ook één van de grootste specialist op het gebied van medisch-cosmetische huidverbetering ter wereld! Ik ben onwijs te spreken over deze huidverbeterende producten, die op doelgerichte wijze het realiseren van een mooie huid nog sneller mogelijk maakt! Mesoestetic focust zich voornamelijk op de meest innovatieve behandelmethodes aan de hand van de meest hoge en intensieve werkstoffen die er op het gebied van huidverbetering te verkrijgen zijn.

In de farmaceutische laboratoria van Mesoestetic te Barcelona verrichten de deskundigen van dit geweldige merk voortdurend onderzoek naar de ontwikkeling en verbetering van gezichts-, zon- en lichaamsbehandelingen. Hierbij verricht Mesoestetic nader onderzoek naar de nieuwste concepten in geavanceerde ingrediënten met een hoge concentratie aan effectieve werkstoffen.

Ontdek het mesoestetic verschil en de normen die snelle en effectieve resultaten voor alle leeftijden en huidtypen leveren.

Je kunt bij ons terecht voor je gezicht en lichaam maar denk ook aan de bekende brazilian wax behandeling.
Hygiëne staat bij mij op nummer 1. Daarnaast vind ik de snelheid van de behandelingen en een perfect resultaat ook zeer belangrijk.
Ik gebruik professionele producten van Starpil zowel wax als de voor en na behandel producten.

Wat is waxen?

Waxen, ook wel harsen genoemd is een van de meeste populaire methoden om tijdelijk te ontharen. Door te waxen verwijderen we je haartjes met wortel en al. Hierdoor krijg je geen ruwe stoppels meer en komen je haartjes zachter terug en je haargroei word minder. De wax wordt op een lage tempratuur op je huid aangebracht. De wax wordt dan verwijderd met strip (vloeibare wax) of met de hand (harde wax). Na de behandeling is het resultaat van de huid glad en zacht.

Before waxing?

Voorafgaand het waxen raden wij u aan om het te behandelen gebied goed te scrubben met een suikerscrub zodat alle haartjes makkelijk meekomen tijdens het waxen. De scrub zorgt ervoor dat er geen dode huidcellen meer over de haartjes heen liggen, hierdoor zal het resultaat gladder zijn.

Wij verzoeken u vriendelijk zich zo goed mogelijk op te frissen voor uw behandeling, door te douchen, maar geen bodylotion te gebruiken. Er zijn ook ‘opfris’ spullen aanwezig in de waxkamers. De waxspecialist kan het uitvoeren of voortzetten van de behandeling weigeren indien naar haar inzicht de hygiëne onvoldoende is.

Ideale haarlengte?

Om het beste wax resultaat te behalen dient uw haar de lengte van een rijstkorrel te hebben, tussen de 0,5 cm en 1 cm

Het voordeel van waxen

Het grote voordeel van waxen is dat je een lange periode geen last heb van haargroei en kan genieten van je gladde huid.

Andere ontharingsmiddelen bijvoorbeeld ontharing crème of de scheermes maakt de huid grauw en laat de haarwortels zitten. Je voelt dan al na 3 dagen wat stoppels opkomen.

Met waxen heb je daar geen last van, de haartjes blijven langer weg, de haargroei word steeds minder en komen zacht terug. Nog 1 voordeel van waxen is dat de wax de dode huid cellen ook verwijderd. Je krijgt hierdoor een super zachte huid.

Menu